Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Latest Topics
Topic
History
Written by
Funny video
Muzică pe care o asculti acum
CS.IFYOUPLAY.TOP | Public (24/7) | International | German Hosting
CS.ONCS.RO
Ghidul 2 al începătorului
Astazi la 9:41 am
Astazi la 9:41 am
Sam Oct 26, 2024 5:39 pm
Lun Oct 07, 2024 7:49 am
Lun Oct 07, 2024 6:52 am

Tot ceea ce îți trebuie pentru un server de CStrike!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tot ceea ce îți trebuie pentru un server de CStrike! Empty Tot ceea ce îți trebuie pentru un server de CStrike!

Mesaj Scris de RSS Joi Mar 09, 2023 11:30 am

Ce este mai exact Amx Mod X ?
O descriere cât de cât scurtă pentru începători, ca să nu ne băgăm în partea complicată, Amx Mod X este ceea ce proporționează pluginuri pe serverul tău: când te joci Counter-Strike online, la sfârșitul unei runde, în majoritatea serverelor îți afișează statisticile, cât damage ai făcut și ai primit. La fel ca restul opțiunilor, folosirea adminelor este un lucru caracteristic de Amx Mod X.
Toate aceste lucruri sunt pluginuri: în diferite servere, există pluginuri de orice, ca de exemplu folosirea unor pălării ciudate, dueluri de cuțite, artificii și multe altele.
Acestea sunt programate mulțumită unui limbaj de programare SmallC care nu este foarte complicat, fapt pentru care mulți useri creează propriile sale pluginuri. În Amx Mod X există un Studio pentur cei care vor să creeze sau să editeze pluginuri în fișiere .sma (sursă).
Cum se instalează?
NOTĂ: Imaginile afișate mai jos sunt din ultima versiune de Amx Mod X, pașii care trebuie urmăriți sunt aceeași.
Click aici ca să vezi instalarea Amx Mod X! | Afiseaza codul
Adăugarea adminilor!
Pentru a adăuga admini pe serverul tău,urmează acești pași:
Click aici ca să vezi adăugarea adminilor pe Amx Mod X! | Afiseaza codul
Adăugarea pluginurilor!
Click aici pentru a vedea ce sunt pluginurile și pentru a descărca pluginuri Amx Mod X! | Afiseaza codul
Modurile din Counter-Strike!
Modurile pentru Counter-Strike 1.6 transformă jocul radical introducând skill-uri, super arme, respawn si altele care fac din clasicul joc cu totul altceva. Mulți jucători preferă aceste moduri ale jocului pentru că sunt mai amuzante. O listă cu toate modurile existente și descrierea acestora:
Click aici pentru a vedea toate modurile de Counter-Strike existente și descrierea lor! | Afiseaza codul

Sper că v-a plăcut tutorialul,am muncit mult la el,pentru sugestii/nelămuriri/sau altele postați aici. Apăsați și voi pe butonul Multumesc dacă îmi apreciați munca depusă la toate tutorialele pe care vi le ofer pe forum. Smile Mulțumesc!
RSS

RSS
Membrii

Medalia grupurilor
Felicitari ! Dacă ai această insignă înseamnă că faci parte din cel puțin un grup.
Primul topic creat
Felicitari ! Ai primit aceasă insignă pentru primul tau topic făcut la noi pe forum !
Medalia prieteniei
Felicitari ! Această insignă se obține când ai 5 prieteni !
Medalie participare subiecte
Insigna pentru participarea la 75 de subiecte !
Medalia Topicurilor
Insigna pentru crearea a 100 de posturi !
Medalie de puncte
Disponibilă la 4000 de puncte!
Medalia vechimii [ani]
Ai 365 de zile de când ești alături de noi !
Pet : Test
Puncte : 36374
Multumiri primite: : 15
Data de înscriere : 07/02/2023

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum